Vaša pozicija: Home

GreenShape

Put here an image with your slogan

flash novosti

najnovije

najpopularnije

LOVAČKI SAVEZ MEĐIMURSKE ŽUPANIJE
10. kolo Međimurske lige strijelaca u Pribislavcu PDF Ispis E-mail
Dana 17.07.2016. u Pribislavcu održano je 10. kolo Međimurske lige strijelaca, domaćin je bio LD "Zec" Čakovec
 
9. kolo Međimurske lige strijelaca u Štrigovi PDF Ispis E-mail
DSC07958Održano je 9. kolo Međimurske lige strijelaca u Štrigovi
 
8. kolo Međimurske lige strijelaca u Svetoj Mariji PDF Ispis E-mail

Promjena na vrhu tablice

naslovanaOsmo kolo održano je 03.07.2016. u Svetoj Mariji kod domaćina LD "Patka" Donji Vidovec - Sveta Marija. Strijelci LD "Šljuka" iz Gornjeg Mihaljevca preuzeli su vrh tablice u Međimurskoj ligi strijelaca.
Dosadašnji lideri strijelci LD "Fazan" Draškovec nalazili su se na prvom mjestu neprekidno sedam kola. Do završetka lige preostaje nam još 6 kola i možemo očekivati da će borba za vrh tablice u ekipnom dijelu do kraja biti neizvjesna.

 
Kup općine Mala Subotica u disciplini "TRAP" PDF Ispis E-mail

Održan drugi po redu tradicionalni Kup općine Mala Subotica u disciplini trap

opcina-prepelicaLovačko društvo "Prepelica" Mala Subotica pridružilo se je proslavi dana općine Mala Subotica organizacijom tradicionalnog kupa općine Mala Subotica u disciplini trap.

Nakon održanog natjecanja i zbrajanja rezultata prvo mjesto u ekipnoj konkurenciji osvojili su strijelci lovačkog društva "Fazan" Dekanovec - Podturen, drugi su bili strijelci lovačkog društva "Zec" Vratišinec a treći domaćini "Prepelica" Mala Subotica.
 
7. kolo Međimurske lige strijelaca u Macincu PDF Ispis E-mail

Strijelci "Šljuke" ne posustaju, nakon 7. kola približili su se na samo 4 boda od prvoplasiranih strijelaca LD "Fazan" Draškovec

Drugi puta uzastopce LD "Srnjak" Macinec ugostilo je najbolje strijelce Međimurske lige na Dan državnosti 25.06.2016. godine.

Pobjednik kola je lovačko društvo "Šljuka" Gornji Mihaljevec sa pogođenih 69 meta što je do sada rekord lige. Drugo mjesto osvojilo je lovačko društvo "Fazan" Draškovec a na treće mjesto plasiralo se je lovačko društvo "Fazan" Dekanovec - Podturen.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

LS MEĐIMURSKE ŽUPANIJE

lovacki-savez-mz-logo

ANKETA

Koliko često posjećujete web portal LSMŽ?