Vaša pozicija: Home

GreenShape

Put here an image with your slogan

flash novosti

najnovije

najpopularnije

LOVAČKI SAVEZ MEĐIMURSKE ŽUPANIJE
7. kolo Međimurske lige strijelaca u Macincu PDF Ispis E-mail

Strijelci "Šljuke" ne posustaju, nakon 7. kola približili su se na samo 4 boda od prvoplasiranih strijelaca LD "Fazan" Draškovec

Drugi puta uzastopce LD "Srnjak" Macinec ugostilo je najbolje strijelce Međimurske lige na Dan državnosti 25.06.2016. godine.

Pobjednik kola je lovačko društvo "Šljuka" Gornji Mihaljevec sa pogođenih 69 meta što je do sada rekord lige. Drugo mjesto osvojilo je lovačko društvo "Fazan" Draškovec a na treće mjesto plasiralo se je lovačko društvo "Fazan" Dekanovec - Podturen.

 
6. kolo Međimurske lige strijelaca u Macincu PDF Ispis E-mail

Ekipa strijelaca "Oletić" d.o.o. i LD "Srnjak" Macinec bili dobri domaćini 6. kolu Međimurske lige strijelaca

Nakon 6. kola u sveukupnom poretku ekipa strijelaca "Fazan" Draškovec ostaje na prvom mjestu usprkos činjenici da već tri puta uzastopce nisu pobjednici kola. Na razliku od samo devet pogođenih meta približili su im se strijelci iz LD "Šljuka" Gornji Mihaljevec.
Grabant Draženu u raspodjeli 1. mjesta u sveukupnom poretku pridružili su se Šoštarić Josip i Horvat Dean.

 
Održano 5. kolo Međimurske lige strijelaca u Vratišincu PDF Ispis E-mail

Domaćini - Strijelci LD "Zec" Vratišinec osvojili prvo mjesto

streljastvo
U nedjelju 12. lipnja 2016. završilo je peto kolo Međimurske lige strijelaca.
Kao domaćini, strijelci "Zec" iz Vratišinca nisu imali milosti te su s pogođene 62 leteće mete osvojili prvo mjesto petog kola Međimurske lige strijelaca. Drugi su bili strijelci LD "Zec" Čakovec, a treći strijelci LD "Fazan" Draškovec.
 
Održano 4. kolo Međimurske lige strijelaca u Palovcu PDF Ispis E-mail

Preciznost strijelaca u usponu

IMG_20160605_154604279_HDRNovo vodstvo L.D. "Prepelice" iz Male Subotice odlično je organiziralo četvrto kolo Međimurske lige strijelaca koje se održalo na civilnom strelištu u Palovcu, dana 05. lipnja 2016. godine. Uspjeli su čak i nepovoljnu vremensku prognozu okrenuti u svoju korist.

Strijelci su se odužili odličnim rezultatima. „Pale“ su čak tri "petnaestice", a prosjek pogođenih meta po strijelcu prešao je prag od deset pogođenih meta.

 
Održano 3. kolo Međimurske lige strijelaca u Nedelišću PDF Ispis E-mail

U Nedelišću ništa novo

IMG_20160529_151623340

Nedjelja 29. svibnja osvanula je sunčana, lovačko strelište u Nedelišću "zbegecano" je dočekalo lovce strijelce da svojim vještinama pokažu tko to ima mirnu ruku i oštro oko.
Nakon nastupa četrnaest ekipa u Nedelišću poredci i pobjede skoro identične onima iz prijašnjeg kola.
L.D. "Fazan" Draškovec pobjednik je kola i učvrstio se na prvoj poziciji, treći puta uzastopce strijelci "Šljuke" zauzeli su drugo mjesto i na tablici su drugi. Ekipno treće mjesto na natjecanju u Nedelišću zauzeli su strijelci L.D. "Fazan" iz Donje Dubrave.
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

LS MEĐIMURSKE ŽUPANIJE

lovacki-savez-mz-logo

ANKETA

Koliko često posjećujete web portal LSMŽ?