Vaša pozicija: Home

GreenShape

Put here an image with your slogan

flash novosti

najnovije

najpopularnije

LOVAČKI SAVEZ MEĐIMURSKE ŽUPANIJE
Dodjela zlatne plakete PDF Ispis E-mail
Autor Mladen Lacković   
medjimurski-lovci-priznanje-130Lovačko društvo „Zec“ Čakovec 27.03.2010. godine upriličilo je svečanost u hotelu Park u Čakovcu, povodom dodjele zlatne plakete njihovom dugogodišnjem kolegi lovcu Talijanu Francescu Battagli. Zlatnu plaketu dodijelio mu je u ime lovačkog društva Zec Čakovec, tajnik Lovačkog saveza Međimurske županije Mladen Lacković.

Povod dodjele zlatne plakete  je dugogodišnja suradnja  lovačkog društva Zec Čakovec i gospodina Battaglie.

 
Zablistala momčad Šljuke PDF Ispis E-mail

medjimurje-lovci-kup-130U sklopu varaždinskog Sajma, na dvije streljane Lovačkog društva Zec iz Čakovca, u Priblisavcu, održan je Kup Hrvatskog lovačkog  saveza u lovnom u lovnom streljaštvu-disciplina trap.  Sudjelovalo je blizu 60 ekipa iz gotovo svih krajeva Hrvatske s ukupno 174 natjecatelja, a gađalo se dva puta po 15 meta.

Domaćini, predvođeni Zvonkom Srnecom, predsjednikom te lovačke udruge, i ovaj puta su se iskazali izvrsnim organizatorom što se očitovalo u zadovoljstvu svih sudionik natjecanja. Osim toga, obje su streljane vrhunski pripremljene, a to je omogućilo odlične uvjete nadmetanja.

 
Raspucali se Fazan i Zec PDF Ispis E-mail

U KOTORIBI ODRŽANO NATJECANJE MEĐIMURSKIH LOVACA

Na streljani Lovačkog društva Jarebica u Kotoribi, upriličena je završnica ovosezonskog natjecanja međimurskih lovaca u gađanju letećih meta. Uz posljednje kolo Međimurske lige, održano je i Prvenstvo Međimurske Županje. Najuspješnija ekipa Međimurske županije.

 
Novi lovci po 58. puta PDF Ispis E-mail
dijana-medjimurje

ČAKOVEC - Lovački savez Međimurske županije prema programu rada ima svaku godinu u planu izvođenje obrazovanja lovaca. Ove godine je područna ispostava LSMŽ Lovačkog učilišta -ustanove za obrazovanje kadrova u lovstvu Hrvatskog lovačkog saveza Zagreb organizirala predavanje i polaganje ispita za 27 lovaca i 3 lovočuvara.

Predavanje za lovce odvijalo se je od 01.09.2008 do 18.09.2008. godine. Kandidati za polaganje zvanje lovaca, slušali su predavanja iz šest ispitnih područja...

 

 
Lovački savez Međimurske županije na Sajmu lova u Varaždinu PDF Ispis E-mail

stand-mz-08 VARAŽDIN - Od 03-05. listopada održavao se u Varaždinu 13. Međunarodni sajam "Lov, ribolov, priroda i turizam". Lovački savez međimurske županije predstavio se na Sajmu. Naš savez je imao površinom najveći prostor i bio je svakako jedan od najuređenijih i najposjećenijih. Na fotografiji vidimo našeg Predsjednika LS Ljubomira Grgeca kako nazdravlja Predsjedniku LS Splitsko dalmatinske županije Mladenu Baliću.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

LS MEĐIMURSKE ŽUPANIJE

lovacki-savez-mz-logo

ANKETA

Koliko često posjećujete web portal LSMŽ?