Vaša pozicija: Home

GreenShape

Put here an image with your slogan

flash novosti

najnovije

najpopularnije

LOVAČKI SAVEZ MEĐIMURSKE ŽUPANIJE
DOMAŠINEC: Lovci očistili svoje mjesto PDF Ispis E-mail

Tradicionalno, i ove godine članovi Lovačkog društva “Jastreb” u sklopu Dana planeta Zemlje uključili su se u akciju čišćenja Domašinca. Njih 50-ak podijeljeno u nekoliko grupa s traktorima te prikolicama očistilo je lovište, sve kanale, kao i svaki kutak svoga mjesta. Druga akcija čišćenja zakazana je za sljedeću subotu, kada će se također čistiti mjesto. Nedavno je Društvo održalo izbornu skupštinu na kojoj je izabrano i novo rukovodstvo. Tako je za predsjednika izabran Darko Erić, tajnik je Danijel Tomašek, lovnik Andrija Tomašek, blagajnik Dragutin Đurkin, za lovni turizam zadužen je Tihomir Žvorc, dok je ekonom Dušan Glad, a evidentičar Marijan Mezga.

 
Otvorena streljana u Gornjem Mihaljevcu PDF Ispis E-mail

Lovačko društvo Šljuka iz Gornjeg Mihaljevca za vikenda, (2./3. 8.2008.) je bilo domaćin svečanog otvaranja streljane na kojoj će u predstojećem razdoblju nastojati okupljati ne samo lovce vlastitog, već i prijateljskih društava. Na 3.270 hetkara zemljišta, 40 lovaca ovog društva brine o staništima i hranidbi divljači, no to nije i jedini cilj lovstva, o čemu je u svom obraćanju gostima u subotu govorio predsjednik LD-a Šljuka Josip Oletić.

 
LD FAZAN Štrigova: Županijski prvaci zatvorili sezonu PDF Ispis E-mail
ŠTRIGOVA - Za kraj lovne sezone lovci LD-a Fazan iz Štrigove organizirali su 27. siječnja zajednički lov s lovcima susjednih društava iz Međimurja i Slovenije. Njih četrdesetak tom je prilikom ustrijelilo dvadesetak fazana. Po završetku lova organiziran je ručak kod vinogradara i vinara obitelji Cmrečnjak u Sv. Urbanu. Štrigovsko lovačko društvo vodi ekipa na čelu s predsjednikom Mirkom Dujhom, tajnikom Marijem Valkajem, blagajnikom Stankom Pfeiferom i lovnicima Ivanom Novakom i Zlatkom Belovićem...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

LS MEĐIMURSKE ŽUPANIJE

lovacki-savez-mz-logo

ANKETA

Koliko često posjećujete web portal LSMŽ?