Vaša pozicija: Home

GreenShape

Put here an image with your slogan

flash novosti

Flash novosti

Dobro došli na web stranicu Lovačkog saveza Međimurske županije!

Dragi lovci i prijatelji, svojim prilozima obogatite sadržaj ove naše

web stranice. Svoje tekstove i/ili fotografije možete poslati

na e-mail adresu: ls.medjimurske@hls.t-com.hr

Raspucali se Fazan i Zec PDF Ispis E-mail

U KOTORIBI ODRŽANO NATJECANJE MEĐIMURSKIH LOVACA

Na streljani Lovačkog društva Jarebica u Kotoribi, upriličena je završnica ovosezonskog natjecanja međimurskih lovaca u gađanju letećih meta. Uz posljednje kolo Međimurske lige, održano je i Prvenstvo Međimurske Županje. Najuspješnija ekipa Međimurske županije.

Najuspješnija ekipa Međimurske lige su strijelci lovačkog društva Zec iz Murskog Središća, koji su nakon petnaestog kola osvojili 251 bod, što je 8 bodova više od imenjaka iz Vratišnica, a trećeplasirana ekipa je LD Prepelica iz Male Subotice s 237 bodova. Potom slijede dva Fazana iz Draškovića i Štrigove s 214 i 212 bodova, a šesta je ekipa LD Patika iz Donjeg Vidovca.

Pojedinačno je najbolji Josip Šoštarić iz pobjedničke ekipe. On je iz 14 nastupa sakupio 116 bodova. Slijede Stjepan Leskovar iz čakovečke Trčke s bodom manje, a treći je Matej Valkaj, strijelac LD Fazan iz Štrigove  sa 114 osvojenih bodova. Četvrti i peti Mladen Srnec iz sastava čakovečkog  LD Zec i Ljubomir Bistrivić član ekipe Fazana iz Nedelišća osvojili su po 113 bodova.

medjimurje-raspucali-se-fazan-i-zec

U natjecanju za Prvenstvo Lovačkog saveza Međimurske županje prvo mjesto zauzeli su strijelci LD Fazan iz Draškovca sa 62 boda, ispred LD Zec iz Čakovca 59 bodova, a trećeplasirani su strijelci LD Fazan iz Štrigove 58 bodova. Nastupilo je 12 ekipa.

Autor: K. Kruljac objavljno u Dobra kob

Hits: 5010
Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy
Ažurirano Utorak, 27 Listopad 2009 10:41