Vaša pozicija: Home

GreenShape

Put here an image with your slogan

flash novosti

Flash novosti

Dobro došli na web stranicu Lovačkog saveza Međimurske županije!

Dragi lovci i prijatelji, svojim prilozima obogatite sadržaj ove naše

web stranice. Svoje tekstove i/ili fotografije možete poslati

na e-mail adresu: ls.medjimurske@hls.t-com.hr

Zablistala momčad Šljuke PDF Ispis E-mail
medjimurje-lovci-kup-400U sklopu varaždinskog Sajma, na dvije streljane Lovačkog društva Zec iz Čakovca, u Priblisavcu, održan je Kup Hrvatskog lovačkog  saveza u lovnom u lovnom streljaštvu-disciplina trap.  Sudjelovalo je blizu 60 ekipa iz gotovo svih krajeva Hrvatske s ukupno 174 natjecatelja, a gađalo se dva puta po 15 meta.

Domaćini, predvođeni Zvonkom Srnecom, predsjednikom te lovačke udruge, i ovaj puta su se iskazali izvrsnim organizatorom što se očitovalo u zadovoljstvu svih sudionik natjecanja. Osim toga, obje su streljane vrhunski pripremljene, a to je omogućilo odlične uvjete nadmetanja.

Stoga i nije neobično da su natjecanje u prijepodnevnim satima posjetili i vodeći funkcionari hrvatskog lovstva koji su u razgovorima s čelnim ljudima LD Zec trasirali sljedeće pravce zajedničkog djelovanja. Ova lovačka udruga, naime, jedna je od najvećih u ovom djelu Hrvatske i dugi niz godina bilježi odlične rezultate.

 

U natjecateljskom dijelu najbolji su ekipno bili strijrelci ŠLJUKE iz Lukovca u sastavu: SAŠA SEDMAK, MILIVOJ TEČEC i ŽELJKO VADŽIĆ s 80 bodova, ispred Srndaća iz Bedekovčine i čakovečke Trčke na trećem mjestu. Drugo i trećeplasirana ekipe imale su identičan broj (78) broj bodova. Pojedinačko je slavobitnik Zvonko Jkuš iz ekipe Srndaća (Bedekovčina) s 43 pogotka.

Najuspješnijim ekipama i pojedincima uručeni su pehari i prigodne nagrade.

Autor: K. Kruljac | Foto: Marko Todorić /CROPIX objavljno u Dobra kob

Hits: 5591
Komentari (0)add comment

Napišite komentar

busy
Ažurirano Utorak, 27 Listopad 2009 10:51